Szállítási feltételek

Átvétel budapesti üzletünkben

Önnek lehetősége van a terméket, megrendelését követően telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül átvenni budapesti üzletünkben.

Házhozszállítás Budapest és Pest megye területére
 
A házhozszállítás minden esetben az Ön otthonán belülre történik, munkatársaink a készüléke(ke)t kicsomagolják, és Ön meg tud győződni a termék sértetlenségéről, tartozékai meglétéről.
A termék kicsomagolását és sérülésmentes bemutatását a szállítók kizárólag az Ön kifejezett kérésére mellőzik, ebben az esetben azonban utólagos sérülés bejelentést nem tudunk elfogadni.
A házhozszállítás díja budapesti és pest megyei szállítás esetén a 4. emeletig történő kézi felvitelt (lift használata esetén korlátlan emeletig) tartalmazza, a szállítók a lakáson belül 10 méteres távolságon belül tudják kicsomagolni és átadni a készüléket. A 4. emelet feletti kézi szállítás, a lakáson belül 10 méteren túli kézi mozgatás egyedi megállapodás alapján történik.
Balesetveszélyes vagy sérülésveszélyes lakáson belüli elhelyezést szállítóink kötelesek megtagadni.
Hatósági karantén (járványveszély) alatt álló szállítási területre munkatársaink kötelesek megtagadni a belépést.

A Budapest és Pest megye területére történő házhozszállítást futár ill. kapacitásaink erejéig saját kollégáink végzik. A házhozszállítás időpontját előzetes telefonos egyeztetés után az Önnek legalkalmasabb időpontban végezzük.
A szállítás díja a lakás első helyiségébe történő elhelyezését, kicsomagolt, sérülésmentes átadását tartalmazza.
Amennyiben a termék ingatlanon belül további mozgatását, fix helyre történő elhelyezését igényelné, eseti megállapodás keretében kérheti a futárok segítségét.
 
Házhozszállítás országosan
 
A Pest megyén kívüli országos házhozszállítást 20 kg alatti termékeknél a GLS futtárszolgálata, 20 kg vagy afeletti termékeknél a HDT Futárszolgálat munkatársai végzik.
 

Házhozszállítási díjaink, amelyeket a rendelés leadása során is alkalmazunk:
 
20 kg alatti áru szállítása Budapest és Pest megye területére: 2 990 Ft,
20 kg vagy afeletti áru szállítása Budapest és Pest megye területére: 7 990 Ft,
20 kg alatti áru szállítása Pest megyén kívül országosan: 2 990 Ft,
20 kg vagy afeletti áru szállítása Pest megyén kívül országosan:
MPL szállítás:
 
A csomagolóanyag elszállítását házhozszállítási szolgáltatásunk nem tartalmazza.
 
 
Fontos!

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
 
Felhívjuk figyelmét, hogy használt készüléket csak Budapestre és Pest megyébe tudunk szállítani valamint a használt készülékek beszámítására is csak Budapest és Pest megye területén van lehetőség.