Kedves Régi és Új Látogatóink!
Üdvözöljük újra webáruházunkban! Üzletünk jelenleg még csak átvételi pontként működik. Termékeink nagy része külső raktárainkból 1 nap alatt, vagy rövid határidővel partnereink készletéről kerül beszállításra. A Tőlünk megszokott udvariassággal és gyors ügyintézéssel állunk rendelkezésükre.
Jó böngészést kíván a Bemutatóterem webáruház csapata!

Csereengedményekről

Amennyiben nálunk vásárolja meg új készülékét, a termék adatlapokon feltüntetett kedvezményben részesül, használt de működőképes termék leadása esetén. Amennyiben használt készüléke működésképtelen, vagy nem rendelkezik leadható termékkel, keresse ügyfélszolgálatunkat egyedi engedmények egyeztetése kapcsán az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@bemutatoterem.hu

Telefon: 06/70 600-9610

Az Ön által leadni kívánt cserekészüléket az új termék átvételekor az átvételi ponton, vagy házhozszállítás esetén kiszállításkor kollégáink ellenőrzik. A cserekészülék értéke a számlán csereengedményként kerül levonásra.

A vásárlástól való elállás esetén, vagy bármilyen más visszáruzási okból kifolyólag az eredeti esetben leadott készülék értékével megegyező használt készüléket biztosítunk az Ön számára.