Kedves Régi és Új Látogatóink!
Üdvözöljük újra webáruházunkban! Üzletünk jelenleg még csak átvételi pontként működik. Termékeink nagy része külső raktárainkból 1 nap alatt, vagy rövid határidővel partnereink készletéről kerül beszállításra. A Tőlünk megszokott udvariassággal és gyors ügyintézéssel állunk rendelkezésükre.
Jó böngészést kíván a Bemutatóterem webáruház csapata!

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat az Clean-Restarting Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Clean-Restarting Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Clean-Restarting Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.bemutatoterem.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Clean-Restarting Kft.
A szolgáltató székhelye: 1148 Budapest, Örs vezér tere 4. 1. em. 5.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: 1148 Budapest, Örs vezér tere 4. 1. em. 5.
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-277863
A szolgáltató adószáma: 25484946-2-42
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest környéki törvényszék cégbíróság
A szolgáltató telefonszáma: 06/70 600-9610
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban...
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ArgoSoft Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 5000 Szolnok, József Attila út 83.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@argonet.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.argonet.hu